Over ons

about-1

about-2

U bent altijd welkom! De koffie staat klaar op werkdagen! Voor contact via de mail kunt u het contactformulier hieronder gebruiken.

Over De Veluwe Auto’s

Het is altijd een droom van mij geweest om als zelfstandig ondernemer een autobedrijf te beginnen. Daarom heb ik vanaf 1 oktober 2013 De Veluwe Auto’s opgericht. Het is zeker niet de makkelijkste periode om voor mezelf te beginnen, maar door mijn passie, enthousiasme en gedrevenheid voor auto’s zijn de ingrediënten aanwezig om van De Veluwe Auto’s een succes te maken.

De werkwijze

Ik weet zeker dat er voldoende vraag is naar nette occasions voor een betaalbare prijs. Wat ik in de afgelopen 7 jaar geleerd heb, is om eerlijk en oprecht zaken te doen met elkaar. We bieden auto’s aan met een juiste kilometerstand en we houden geen verborgen gebreken achter bij de verkoop. Het merendeel van de occasions die we verkopen, worden met een nieuwe APK afgeleverd, zodat u hier het eerste jaar geen omkijken naar heeft.

Zo is het mogelijk om tegen een laag maandtarief een goede occasion aan te schaffen. Voor meer mogelijkheden of inruil kunt u me altijd benaderen, via de telefoon of de mail. Vanaf 1 februari 2017 bevindt De Veluwe Auto’s zich in de showroom aan de Watergoorweg 85 d in Nijkerk.